Click to scroll down to the content section

Lyst til å komme en tur innom? Ju Jitsu oppleves best når du blir med å prøver. Vi tar imot nye gjennom hele semesteret, og alle kan være med å trene et par timer gratis og uten forpliktelser. Vanlig treningsbukse og genser fungerer utmerket i prøvetimer. Gjør en avtale med oss på forhånd og en instruktør vil ta deg imot, følge deg gjennom opplevelsen, og svare på alt du lurer på. I en prøvetime vil du lære din første Ju Jitsu teknikk. Dette gjør du sammen med en erfaren utøver, eller sammen med den du kommer med om du ønsker det. Instruktør følger opp kontinuerlig og alt foregår veldig rolig. Deretter kan du bli med på den treningen som gjennomføres den dagen, og med det få prøve flere teknikker.

For å bli medlem trenger vi litt informasjon om deg, dette hjelper vi deg med når du er hos oss. Alle over 6 år kan bli medlem. Er du under 18 år er det behov for bekreftelse fra foresatte.

Priser 2020:
Kontigent for CHAMPS (fra 6 år) 1.800,- pr. semester
Kontigent for JUNIOR (fra 9 år) 2100,- pr. semester
Kontigent for BASICS / MASTERY (voksen) 2.600,- pr. semester
Familierabatt på 100,- pr. barn, når både voksne og barn er medlem.
All betaling til kto 1503 22 19443

(Vår semester, Januar - Juni. Høst semester, August - Desember)

For å bli medlem trenger vi litt informasjon om deg, dette hjelper vi deg med når du er hos oss. Alle over 6 år kan bli medlem. Er du under 18 år er det behov for bekreftelse fra foresatte. Prisene for trening er todelt. Medlemskap og Treningsavgift. Medlemskontingent betales i Januar og gjelder for hele året. Treningsavgift er semester basert og betales ved starten av hvert semester (januar og august).

Priser 2020:
Kontigent for CHAMPS
(fra 6 år)
1.800,- pr. semester

Kontigent for JUNIOR
(fra 9 år)
2.100,- pr. semester

Kontigent for BASICS /
MASTERY (voksen)
2.600,- pr. semester

Familierabatt på 100,- pr. barn, når både voksne og barn er medlem.

All betaling til kto 1503 22 19443

(Vår semester, Januar - Juni.
Høst semester, August - Desember)

Den beste opplevelsen og effekten av Ju Jitsu trening får du ved å trene i Gi. Gi er bukse og jakke av kraftig bomullsstoff, som er laget for meget god bevegelighet og som tåler mye riv og slit. Gi til både barn og voksne kan du kjøpe hos oss. Har du en Gi som er brukt tidligere går dette helt fint, men den må være hvit. Det er ikke nødvendig med Gi for prøvetimer. Treningsbukse og jakke fungerer utmerket.